fotoliu masaj, 1699eur Anunţ Sănătate şi frumuseţe din Braşov > Braşov

Imagine anunţ fotoliu masaj, 1699eur

Fotoliul pentru masaj
va cauta în mod automat si va memora forma corpului utilizatorului si va genera un masaj în conformitate cu greutatea acestuia.

Construit astfel încât sa simuleze tehnicile de masaj ale unui maseur real, F 5018 îndeparteaza cu eficienta oboseala, reduce stresul, calmeaza durerile usoare si îmbunatateste circulatia sangvina si metabolismul.
5 Programe automate:
3 Programe usor de selectat pentru partea superioara a corpului:
Reprezentând o tehnologie de vârf, fotoliul F 5018 este programat sa scaneze si sa efectueze masajul în conformitate cu pozitia reala a punctelor de acupresiune ale utilizatorului!

1. Masaj automat al întregii parti superioare a corpului: Acest program automat scaneaza în detaliu si memoreaza forma corporala si greutatea utilizatorului, reglând în mod automat intensitatea masajului si a rolelor pentru a oferi un masaj complet si eficient prin acupresiune.
2. Masaj automat pentru gât si umeri: Punctele de presiune reduc cu eficienta si calmeaza durerile de gât si umeri incluzând tehnici Fengchi, Xuishi, Jianjing, Jianchungshi, etc. Durerile de gât si de umeri sunt întâlnite frecvent în special în cazul acelora care lucreaza la calculator toata ziua. Acest program automat permite tratamentul zonelor amintite pentru persoanele cu astfel de probleme.
3. Masaj automat pentru spate si talie: Pentru a reduce eficient si a calma durerile de spate, punctele de presiune ale acestui program includ Ganshu, Danshu, Pishi, Weishi, Pangguangshu, etc. Durerea de spate reprezinta unul din motivele principale pentru vizita la doctor si se estimeaza ca patru din cinci adulti vor suferi în viaaa lor de astfel de dureri. Acest program automat permite fotoliului F5018 sa trateze cele mai comune simptome asociate acestei zone.

A. 2 Programe usor de selectat pentru partea inferioara a corpului:
Utilizarea masajului cu terapie prin punctele de presiune, prin tehnologia 3D ?i sistemul de reflexologie al picioarelor.
B. Reglarea presiunii aerului:
Reglare presiunii pe mai multe nivele poate fi utilizata pentru efectuarea masajului cu aer în zona picioarelor în conformitate cu preferintele utilizatorului si nivelul selectat de acesta.
Reflexologia:
în mecanismul de masaj, în canalele pentru picioare, sunt plasati strategic mai multi noduli. Acesti noduli sunt utilizati în timpul compresiei pungilor de aer inferioare activând puncte de presiune în zona piciorului, puncte de presiune reflexologie. în timpul compresiei, nodulii se ridica pe arca piciorului stimulând în acelasi timp punctele de acupresiune; în acest timp pungile cu aer strâng usor si întind piciorul pentru îndepartarea încordarii, îmbunatatind circulatia sângelui în zona inferioara a corpului si sporind gradul de relaxare.
2 Programe usor de selectat pentru partea inferioara a corpului:
Utilizarea masajului cu terapie prin punctele de presiune, prin tehnologia 3D ?i sistemul de reflexologie al picioarelor.
Programe manuale:

* Zona superioara a corpului: selectati manual diferite functii de masaj si reglati dupa preferinte intensitatea masajului si zona de actiune a rolelor. Alegeti sa masati umerii, zona superioara si inferioara a spatelui, sau fixati rolele pentru masaj într-un loc anume. Este aproape ca si când ati deveni propriul dvs. maseur !
* Zona inferioara a corpului: selectati manual din diferite combinatii de masaj cu presiune de aer 3D. Selectati combinatia de masaj cu presiune de aer din urmatoarele optiuni: (1) gambe si picioare, (2) sezut si picioare, ori (3) sezut si gambe. Masajul regulat al zonei inferioare a corpului nu numai ca poate reduce durerile si poate atenua încordarea dar va va face sa simtiti o senzatie de usurare la nivelul picioarelor.

înclinare:
Spatarul fotoliului si suportul pentru picioare pot fi coborâte si ridicate în mod simultan prin simpla apasare a unui buton, de asemenea suportul pentru picioare poate fi reglat independent de pozitia spatarului.
Muzica:
Muzica este integrata pentru o abordare holistica a relaxarii prin masaj, aparatul F 5018 este echipat cu un dispozitiv MP3 player încorporat si include un set de casti. Pentru aceleasi motive pentru care un maseur profesional creeaza ambianta prin muzica pentru calmarea mintii si relaxarea corpului, la fel veti face si cu fotoliul pentru a obtine aceluiasi rezultat. Când mintea se sincronizeaza cu corpul, nivelul de relaxare si întinerire creste favorizând astfel o experienta la nivelul întregului corp. Dispozitivul MP3 player este compatibil cu sistemul de operare Windows 2000/XP, putând astfel încarca mereu noi piese. Relaxati-va mintea si corpul în fotoliul ! Ascultati melodiile MP3 preferate, reglati volumul cu telecomanda, si bucurati-va de un masaj calmant care va va alunga toate grijile!
Perna dubla:
Fotoliile noastre pentru masaj sunt confortabile pentru toti utilizatorii indiferent de curburile coloanei vertebrale sau ale spatelui.
Functie de masaj prin presiune de aer 3D pentru talpi si picioare.
Telecomanda:
Ecranul LCD iluminat va ajuta sa vedeti si sa controlati mai usor ceea ce se întâmpla. Deschideti telecomanda pentru a selecta mai multe functii si caracteristici pentru masaj.

Garantie 2 ani

Livrare la domiciliu

Locaţie: Braşov > Braşov
Tip: Ofertă
Data publicării: 12.05.2011, 16:23

Alte anunţuri din categoria Sănătate şi frumuseţe

Imagine anunţ Buy 3-methylmethcathinone/ Order 2mmc /order 3-cmc/ 4mec Crystal, Mdpv, A-pvp, Jwh018 , 3MMC kopen?
Buy 3-methylmethcathinone/ Order 2mmc /order 3-cmc/ 4mec Crystal, Mdpv, A-pvp, Jwh018 , 3MMC kopen? 23.04.2024, 18:35

Eutylone, eutylone, 3CMC, 3mmc, 2FDCK, APIHP, Buy 3-mmc/4mmc Online/ Buy 3-methylmethcathinone/...

Imagine anunţ Vand Pila electrica pentru talpi si Călcâie Scholl Expert
Vand Pila electrica pentru talpi si Călcâie Scholl Expert 18.04.2024, 19:39

Vand Pila electrica pentru talpi si Călcâie Scholl Expert cu cristale de diamant . Funcționează cu 4...

Implant dentar 13 septembrie 18.04.2024, 17:55

Noi, cei de la Twin Dent, suntem o echipă de profesionisti, medici din toate specialitatile...

Radiologie dentara sector 6 18.04.2024, 14:23

Va asteptam la Plaza Dent, in Sectorul 6, pentru a va oferi tratamente stomatologice premium,...

Cumpăr și eliberez Rețete 17.04.2024, 12:01

Cumpăr și eliberez pentru toate casele de asigurări din țara Rețete compensate și gratuite pentru...

Imagine anunţ Vand Alimentator PHILIPS Original 12V 400mA
Vand Alimentator PHILIPS Original 12V 400mA 10.04.2024, 19:32

Vand Alimentator PHILIPS Original 12V 400mA cu mufa de 5,5mm pentru Aparate de ingrijire personala...

Implant dentar Bucuresti 08.04.2024, 16:07

La PlazaDent.ro, in Drumul Taberei, va asteptam cu echipamente premium, medici cu experienta si...

Imagine anunţ Vand Alimentator PHILIPS Original 12V 400mA
Vand Alimentator PHILIPS Original 12V 400mA 04.04.2024, 21:33

Vand Alimentator PHILIPS Original 12V 400mA pentru Aparate de ingrijire personala precum masini de...

Imagine anunţ Vand Perie cu aer cald Braun Satin Hair 3
Vand Perie cu aer cald Braun Satin Hair 3 04.04.2024, 21:32

Vand Perie cu aer cald Braun Satin Hair 3 Peria usuca si coafeaza in acelasi timp, utilizabila pe...

Pat electric spital 03.04.2024, 14:14

Cautati aparatura medicala? La Tesa Medical gasiti produse de calitate si preturi competitive la...

Dj Nunta BucurestiDj nunta Bucuresti
Daca o companie va care bani ca sa va angajeze este o teapa
Inregistrări Războiul Sfârșitului Săptămânii Banner Hostgator Hosting
0.02