Ospatar Germania Anunţ Locuri de muncă din Bucureşti
Cerințe Commis de rang
Cerințe minime pentru ocuparea postului:
Limba germană minim A2,
Experiență în gastronomie minim 3 luni în servirea clientului.
Salariul 1.680,00-1.850,00 Euro Brut
Cerințe Demi chef de rang
Limba germană minim B1,
Diploma absolvirii școlii de gastronomie,
Experiență în gastronomie minim 1 an în servirea clientului în domeniul gastro-hotelier.
Salariul 1.920,00-2.150,00 Euro Brut
Cerințe Chef de rang
Limba germană minim B2,
Diploma absolvirii școlii de gastronomie,
Experiență în gastronomie minim 3 ani la servirea clientului în domeniul gastro-hotelier, din care minim un an în hoteluri de minim 4 stele. Cunoștinte de vinuri internaționale.
Salariul 2.200,00-2.530,00 Euro Brut
Cerințe Manager de restaurant
Limba germană minim C1,
Diploma absolvirii școlii de gastronomie, mai ales în gastronomia de lux, un manager de restaurant trebuie să fi finalizat cu succes un curs de antrenament ca specialist în hotel sau restaurant, precum și o școala de hotel sau de turism. În plus, este de așteptat ca un manager de restaurant să aibă mai mulți ani de experiență practică intr-o poziție managerială. De asemenea, în ceea ce privește competențele lingvistice, managerul restaurantului ar trebui să cunoască puțin mai mult decât doar căteva cuvinte de engleză. De asemenea managerul trebuie sa dețină o experiență în gastronomie de minim 5 ani în servirea clientului în domeniul gastro-hotelier, din care minim 3 ani în hotel și gastronomie de minim 4 stele. Și cunoștințele de somelerie internațională fac parte din atribuțiile sale.
Salariul 2.900,00- 3.800,00 Euro brut
Toate detaliile: https://medialjob.ro/jobs/ospatari-germania-fara-comision/